Noutățile toamnei…. la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Dâmbovița! Topul Firmelor 2022 va avea o temă cu ,,specific românesc’’!

0
185

Directorul general al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, Ștefania Stroică  a prezentat astăzi, în cadrul unei  conferințe de presă, evenimentele toamnei organizate de Camera de Comerț, toate acestea avându-i în centrul atenției pe reprezentanții mediului de afaceri dâmbovițean. Temele abordate la întâlnirea cu reprezentanții mass media au fost în număr de trei și au vizat noutățile sezonului pentru IMM-uri privind oportunitățile de finanțare; Topul Firmelor din Dâmbovița și gala de premiere, evenimentul cel mai important al toamnei de networking; ,,Ziua furnizorilor’’… dedicată noilor proiecte de energie nucleară în România, eveniment organizat în comuna Doicești.

,,Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița promovează produsele românești prin acțiuni concrete, nu o facem doar la nivel declarativ. Este clar că producătorii, antreprenorii români locali au nevoie de o mai mare vizibilitate. Vrem să dezvoltăm această componentă la nivelul instituției noastre și drept urmare vom prezenta public două programe ale Ministerului Antreprenoriatului și Turismului care vor facilita organizarea de târguri și participarea expozanților în cadrul acestor târguri. Camera de Comerț vine în sprijinul companiilor, în sprijinul producătorilor locali prin facilitarea participării în cadrul acestor programe. Dacă tot vorbim de târguri, de producători locali, de specific românesc, tema, respectiv conceptul Evenimentului ,,Topul Firmei’’ din acest an este tot în această zonă…  și anume ,,specific românesc’’. De aceea invităm companiile, producătorii locali să își prezinte produsele în cadrul evenimentului nostru. Evenimentul presupune o gală de premiere a firmelor  din clasament, iar anul acesta ne dorim să avem expozanți, producători care vin cu produsele lor.

Ca noutăți ale toamnei avem HORECA 2! Este programul derulat în cadrul Ministerului Antreprenoriatului și Turismului, se află în dezbatere publică în momentul de față această ordonanță… Noi, în cadrul Camerei de Comerț, vom transmite toate informațiile, vom publica normele de aplicare, vom ține aproape această informație pentru că este clar că acest domeniu, HORECA,  a avut de suferit, are în continuare, pentru că vorbim de România turistică și este clar că este nevoie de un mediu antreprenorial rezilient… și pentru acest domeniu…  De asemenea am avut un eveniment… ,,Camera de Comerț susține digitalizarea IMM-urilor’’, care a fost unul de deschidere privind digitalizarea. Acum susținem companiile prin ajutorul acordat în accesarea Programului de Digitalizare. Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a lansat în dezbatere publică această schemă de minimis. În momentul în care vor fi publice ghiduri și linii noi putem asigura înscrierea, accesarea, implementarea acestor programe.

Topul Firmelor din Dâmbovița va avea loc în data de 17 noiembrie 2022 începând cu ora 18.00 la Ballroom Del Ponte. Cifrele bilanțurilor contabile justifică prezența firmelor în acest clasament. Dincolo de toate aceste cifre, acest eveniment, Gala Topul Frmelor expune de fapt un efort extraordinar al companiilor, al câștigătorilor. Poate, de multe ori, s-a minimalizat ceea ce obțin firmele, o diplomă, un trofeu, dar ele primesc de fapt recunoștința întregului mediu de afaceri, a noastră a tuturor pentru efortul depus. De aceea este un eveniment atât de important pentru comunitatea de business locală, este un eveniment constant, este un eveniment de tradiție, suntem la a 29 –a ediție anul acesta. Este evenimentul unde socializăm, unde ne cunoaștem, unde celebrăm performanța, unde ne dorim să fim împreună. E clar că ceea ce primesc companiile este recunoștința pentru întreaga muncă depusă ’’, a declarat Ștefania Stroică, directorul general al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură  (CCIA) Dâmbovița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here