,,Mașinile care ocupă ilegal trotuarele vor putea fi ridicate’’! Un proiect de legea depus de deputatul USR, Cătălin Drulă a fost adoptat!

0
163

Deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga anunță că un proiect de lege depus de fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă, care va aduce modificări importante și necesare Codului Rutier a fost adoptat ieri. Noul act normativ va permite Poliției Rutiere să ridice mașinile care ocupă ilegal trotuarele și care pun astfel în pericol viața oamenilor, pentru că aceștia sunt nevoiți să circule pe partea carosabilă.

,,Într-o „eră politică” în care bordurile și trotuarele au devenit monede de schimb pentru licitații cu dedicație, pe sume exorbitante și-n care lipsa de bun simț se manifestă și prin parcările ilegale la care se închid din varii motive ochii, un proiect depus de Cătălin Drulă va schimba asta. Proiectul vizează trecerea înapoi în firesc și nu e un motiv de laudă. Mame cu copii, persoane cu dizabilități și seniori sunt obligați să circule pe carosabil și riscă accidente din cauza indiferenței autorităților și-a unor legi strâmbe, făcute pe genunchi, din pricina nepăsării.

Noul act normativ, unul care n-ar fi trebuit să facă obiectul politicii de secol 21 dar fără de care situația ar fi rămas la fel probabil alți mulți ani, aduce modificări Codului Rutier astfel încât să permită Poliției Rutiere să ridice mașinile care ocupă ilegal trotuarele și a fost adoptat ieri. O altă mică victorie a bunului simț și-a politicilor publice făcute într-adevăr pentru oameni’’, a transmis deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here