Deputatul Daniel Blaga așteaptă un răspuns de la Compania de Apă Târgoviște pe subiectul presiunii scăzute a apei!

0
168

Tot mai mulți cetățeni ai municipiului Târgoviște, în special cei care locuiesc în zona centrală a orașului, și nu numai, se plâng de serviciile Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița, respectiv de faptul că apa de la robinet are presiunea foarte scăzută. Problema oamenilor a fost preluată de deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga care a solicitat deja un punct de vedere din partea Companiei de Apă Târgoviște pe acest subiect.

,,Am sesizat (și in scris) conducerea Companiei de Apă despre presiunea scăzută. După ce am publicat zilele trecute situația din centrul orașului Targovişte, unde mai multe familii se plâng de presiunea scăzută a apei, am primit un val de sesizări cu aceeași problemă, din multe zone din județul nostru.

Am decis că e cazul să mă adresez și în scris domnilor de la Compania de Apă Târgovişte – Dâmboviţa, alături de colegul meu Marius Calomfirescu, consilier local municipal Târgoviște.

I-am întrebat concret să îmi transmită câte astfel de plângeri au primit în ultimii trei ani, care sunt cauzele acestor situații, ce soluţii au gândit, că de găsit se pare că încă nu, și cam ce termen le dau oamenilor pentru rezolvarea acestor mari bătăi de cap. Sper într-un răspuns rapid. Voi continua să monitorizez situaţia’’, a transmis deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here