Distribuie articolul

Astăzi, de Sfânta Parascheva, în comuna dâmbovițeană Cândești au avut loc mai multe evenimente reprezentative pentru comunitatea locală, unul fiind ,,Festivalul Plăcintelor’’ care a ajuns deja la ediția cu numărul 5.

La invitația primăriței de la Cândești, Georgeta Popa, la manifestările tradiționale ale comunei a participat și președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan care a fost însoțit de vicepreședintele CJD, Luciana Cristea, de parlamentarii PSD Carmen Holban, Ionuț Vulpescu, Radu Popa, dar și de alți colegi social democrați.

,,Astăzi, în “Vinerea Mare de Toamnă”, zi în care o sărbătorim pe Sfânta Parascheva, alături de colegi și prieteni, am participat la unul dintre cele mai frumoase și pline de gust festivaluri din județul nostru: a 5-a ediție a Festivalului Plăcintelor de la Cândești.

Totodată, Târgul de Toamnă de la Cândești a atras sute de oameni, precum și producători din zonă, dar și din afara județului. Totodată, în această după-amiază, de la ora 17.00, cei prezenți au  petrecut câteva ore în compania unora dintre cei mai cunoscuți interpreți ai folclorului dâmbovițean, care au urcat pe scena Festivalului “Rodica Bujor”.

Felicitări doamnei primar Georgeta Popa pentru organizarea celor trei evenimente, iar sărbătoriților zilei le urăm multă sănătate și liniștite în case’’, a transmis președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

  


Distribuie articolul