Târgoviște: Noua autogară a orașului va fi gata până la sfârșitul anului!

0
143

Conducerea Primăriei Municipiului Târgoviște a efectuat astăzi o nouă vizită de lucru la prima autogară publică din oraș construită în ultimii 30 de ani și care se apropie cu pași repezi de inaugurare. Aceasta ar urma să aibă loc la sfârșitul anului, după cum a anunțat primarul orașului, Cristian Stan în cadrul conferinței de presă din teren.

Realizată cu fonduri europene, autogara va fi una dintre cele mai moderne din țară, cu sală de așteptare, info point, grupuri sanitare, inclusiv pentru persoane cu dizabilități, o cameră mama și copilul, sistem de ticketing, locuri de parcare, inclusiv pentru taxi și persoane cu dizabilități.

,,Sunt convins că va fi una dintre cele mai moderne asemenea facilități din România și sper ca până la finalul anului să reușim să finalizăm întreaga investiție de aici, investiție care cuprinde o autogară cu facilități foarte importante pentru călători. De asemenea, un depou de parcare a celor 40 de autobuze Mercedes-Benz Cytaro Hibrid pe care noi le avem în acest moment în transportul public local târgoviștean. Totodată, aici va fi și sediul operatorului de transport al municipiului Târgoviște. Investiția de care discutăm valorează undeva la 54 de milioane de lei. Sigur, nu numai această investiție, cea de aici se apropie undeva la 20 de milioane, ci și străzile care au fost reabilitate, plus stațiile de călători urmează să fie aduse în municipiul Târgoviște până la finalul anului. Una peste alta, la finalul acestui an avem gata și această investiție, plus cel puțin 20 de stații de călători noi în municipiul Târgoviște”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here