Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii dâmbovițeni!

0
170

La data de 10 octombrie a.c., în jurul orei 20:50, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați cu privire la faptul că, în comuna Hulubești, s-a produs un accident rutier.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, în vârstă de 24 de ani, în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere, pe drumul județean 702, în localitatea Hulubești, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 27 de ani.

În urma impactului, șoferul, în vârstă de 27 de ani, a fost rănit ușor.

Totodată, în urma testării cu aparatul etilotets, conducătorul auto, de 24 de ani, a prezentat o alcoolemie cu o valoare peste 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Un alt bărbat, de 51 de ani, din Târgoviște, a fost surprins de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, cel în cauză a prezentat o alcoolemie cu o valoare peste 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, polițiștii au depistat în trafic un alt conducător auto, în vârstă de 44 de ani, din Românești, în timp ce conducea un autoturism având suspendată exercitarea dreptului de a conduce.

În cauză, în ambele situații, polițiștii au întocmit dosare penale pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here