Târgoviște: Vineri, 14 octombrie, are loc Bursa Locurilor de Muncă… la Clubul Studenților! Aceasta este organizată de AJOFM Dâmbovița și CJD !

0
190

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița organizează în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți, vineri 14 octombrie 2022.

La eveniment sunt așteptate toate persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, respectiv absolvenți, persoane care doresc să își schimbe locul de muncă, șomeri precum și alte categorii de persoane disponibile actualmente pe piața muncii.

Precizăm că până la această dată, oferta de locuri de muncă este de peste 400 de posturi disponibile și se adresează persoanelor calificate în diverse meserii, absolvenților de studii superioare cât și celor fără calificare.

Dintre acestea menționăm :

-lăcătuș mecanic, electrician, sudor, mecanic utilaj, finisor construcții, oțelar, zidar-șamotor, laminator, agent vânzări, mașinist pod rulant, galvanizator, bucatar, ambalator manual, rectificator, operator comandă numerică, strungar, ospătar, confecționer articole textile,brutar, frezor, fierar – betonist, barman, operator mase plastice, șofer, dispecer, finisor laminate – trefilate, instalator, specialist achiziții, lucrător termopane, stivuitorist, operator facturare, funcționar administrativ, gestionar depozit, analist servicii clienți, inginer mecanic, inginer metalurg, inginer electromecanic, inginer construcții civile, inginer chimist, specialist resurse umane, manipulant mărfuri și muncitor necalificaţ.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovita oferă și cu acest prilej, posibilitatea persoanelor care nu sunt calificate, să se informeze și să acceseze unul dintre cele 19 de cursuri de calificare în care instituția noastră este autorizată pentru formare profesională.

Standurile pentru formare profesională, informarea și consilierea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, locuri de muncă prin rețeaua Eures vin și în întâmpinarea persoanelor cu diferite vulnerabilități, precum persoane cu dizabilități, refugiați din Ucraina, tineri NEET și alte categorii aflate în dificultate, pentru sprijin în vederea ocupării pe piața muncii.

Amintim cu acest prilej, că în județul Dâmbovița, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți va avea loc în Târgovişte în data de 14 octombrie începând cu ora 10.00  la Clubul Studenţilor din Târgoviște, strada Tineretului, nr.1.

 

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here