Distribuie articolul

Vârfuri, Vișinești, Valea Lungă, Iedera, IL.Caragiale, Răzvad sunt localitățile dâmbovițene care și-au ales sau reales sâmbătă, 8 octombrie, structurile de conducere de la nivelul organizațiilor  locale ale PSD! Liderii social democrați din teritoriu sunt de regulă edilii localităților respective care pe lângă calitatea de politician au dovedit că sunt și buni gospodari în cadrul unităților administrativ teritoriale pe care le conduc. Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan  le-a transmis colegilor săi că  îmbunătățirea condițiilor din comunele județului este o muncă în echipă, ,,organizațiile locale ale PSD Dâmbovița fiind obligate să pună în practică proiectele politice propuse dâmbovițenilor’’.

,,Centuri de orașe sau municipii, modernizarea drumurilor județene și naționale, zeci de km de rețea de apă potabilă și canalizare, construirea de dispensare, dar și extinderea și modernizarea de școli sunt lucrări pe care administrațiile publice locale nu le-ar fi putut realiza niciodată din bugetele locale. Însă, am găsit soluțiile și programele de finanțare pentru ca acestea să poată primi banii necesari implementării acestora. Îmbunătățirea condițiilor din comunele județului nostru este o muncă în echipă, iar organizațiile locale ale PSD Dâmbovița sunt obligate să pună în practică proiectele politice propuse dâmbovițenilor.

Astăzi, Chirănoiu Ion la Vârfuri, Stoica Nicolae la Vișinești, Negru Emil la Valea Lungă, Simion Gheorghe la Iedera, Năstase Adrian la IL Caragiale și Spătaru Emanuel la Răzvad au fost aleși președinți ai organizațiilor comunale. Implicarea în viața localităților a produs efectele scontate: proiecte de zeci de milioane de lei care vor schimba viața concetățenilor lor. Le urăm succes și îi vom susține ca și până acum!’’, a transmis președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 


Distribuie articolul