Distribuie articolul

Municipiul Moreni are, de astăzi, una dintre cele mai frumoase grădinițe din județul Dâmbovița. La invitația primarului Constantin Dinu, alături de colegi și prieteni, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan a participat la inaugurarea Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 4, cea mai mare grădiniță din Moreni. În această unitate de învățământ preșcolar sunt condiții mai mult decât excelente pentru cei aproximativ 300 de copii care se vor bucura de spații moderne și sigure.

,,Felicit echipa Primăriei Moreni condusă de Constantin Dinu pentru implementarea cu succes a acestui proiect de modernizare în valoare de aproximativ 7.000.000 de lei. De asemenea, merită toate aprecierile noastre și viitoarele investiții în învățământul din Moreni, administrația locală având proiecte de aproximativ 10.000.000 de euro.

Un moment deosebit a fost și prezența la acest eveniment a doamnelor educatoare care au avut grijă de zeci de generații de copii din Moreni, încă din primul an de funcționare al grădiniței, 1975. Le mulțumim pentru tot ceea ce au făcut pentru comunitatea din Moreni’’, a declarat președintele CJD, Corneliu Ștefan.


Distribuie articolul