Măsuri sporite de ordine publică asigurate de jandarmi pentru două acțiuni de protest autorizate! Acestea vor avea loc duminică, 9 octombrie!

0
46

Jandarmii dâmbovițeni vor asigura măsurile de ordine publică și protecția participanților pe timpul acțiunilor de protest, ce se vor desfășura duminică, 9 octombrie a.c., în Piața Tricolorului din municipiul Târgoviște.

Adunările publice în ziua solicitată au fost avizate în intervalele orare 14:00-16:00, respectiv 17:00-20:00, organizatorii fiind obligați să ia toate măsurile necesare pentru respectarea prevederilor legislației în vigoare.

Jandarmii dâmbovițeni vor relaționa permanent, prin echipele de dialog, cu organizatorii și vor acționa pentru asigurarea siguranței participanților și pentru prevenirea și combaterea incidentelor, care ar putea să afecteze climatul de ordine și siguranță publică, astfel încât să fie luate măsuri adecvate pentru siguranța protestatarilor, dar și a celorlalți cetățeni.

Pe această cale, Jandarmeria Dâmboviţa recomandă tuturor participanţilor să să dea dovadă de un comportament civilizat pentru ca cele două adunări publice să se desfăşoare în condiţii de normalitate.

Totodată, reamintim cetățenilor că ne pot solicita cu încredere sprijinul când situația impune.

 

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here