Distribuie articolul

Ieri, 6 octombrie 2022, a avut loc lansarea lucrării „Carta Albă a IMM-urilor din România”, ediţia nr. 20, realizată de Consiliul Naţional al IMM-urilor din România (CNIPMMR).

Lucrarea reprezintă cea mai aprofundată analiză a sectorului IMM din România ce prezintă situația de ansamblu a mediului de afaceri în anii 2021 și 2022, dificultățile cu care se confruntă IMM-urile, nevoile și sursele lor de finanțare, modalitatea în care inovează, intenția de accesare de fonduri nerambursabile sau criteriile de care țin cont în alegerea partenerului de business, constituind baza pentru propuneri de strategii cu privire la viitoarele direcţii de susţinere şi dezvoltare ale mediului de afaceri românesc.

Cele mai importante aspecte semnalate în cadrul lucrării sunt următoarele:

Principalele evoluţii contextuale cu influenţă negativă asupra activităţii IMM-urilor;

Principalele dificultăţi în activitatea IMM-urilor.

În cadrul evenimentului au avut intervenții domnul Florin JIANU, Președinte CNIPMMR, domnul Marcel CIOLACU, Președinte Camera Deputaților, domnul Adrian CÂCIU, Ministrul Finanțelor, prof. Univ. Dr. Ovidiu NICOLESCU, Președinte de Onoare al CNIPMMR și coordonator al lucrării “Carta Albă a IMM-urilor din România 2022”

Din partea Patronatului Inteprinderilor Mici și Mijlocii Dâmbovița a participat domnul Cristian Pușcaru, Președintele patronatului.

 

 

 

 


Distribuie articolul