Distribuie articolul

Și Uzinele Mecanica Mija și Automecanica Moreni au fost vizitate astăzi de ministrul Economiei, Florin Spătaru! Președintele CJD, Corneliu Ștefan, cel care l-a invitat pe ministru în județ, a vrut să se asigure că și industria de apărare a județului va avea un rol important în ceea ce privește dotarea armatei române.

,,Am continuat vizita de lucru a ministrului Economiei, Florin Spătaru, în județul Dâmbovița, cu Uzina Mecanică Mija și Uzina Automecanică Moreni. Industria de apărare dâmbovițeană trebuie să asigure, potrivit specificului fiecărei uzine, o parte a necesarului armatei române. De altfel, acesta a fost și subiectul principal al discuțiilor pe care, în această după-amiază, le-am avut cu ministrul Florin Spătaru și reprezentații celor două uzine.

Consiliul Județean Dâmbovița va contribui, sub toate aspectele instituționale, la dezvoltarea industriei de apărare din județ. Așa cum este și firesc, având în vedere că la Mija și Moreni muncesc sute de oameni din apropiere, vom susține și încuraja parteneriatele dintre cele două uzine cu instituțiile de învățământ dâmbovițene.

Mulțumim pentru vizită ministrului Economiei, Florin Spătaru! Cu siguranță, toate întâlnirile de astăzi vor avea și un rezultat concret în ceea ce privește sprijinul ministerial acordat mediului economic din județul Dâmbovița’’, a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 


Distribuie articolul