Distribuie articolul

Deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga solicită conducerii Primăriei Târgoviște să prezinte în plenul Consiliului Local Municipal Târgoviște raportul Curții de Conturi pe anul 2021! Parlamentarul susține că documentul rezultat în urma verificărilor făcute de Curtea de Conturi a apărut încă din luna august și că așteaptă o reacție oficială din partea Primăriei Târgoviște pe acest subiect.

,,De ce nu prezintă Primăria Târgovişte raportul Curţii de Conturi, pe anul 2021? An de an, Curtea de Conturi verifică activitatea economică a Primăriei Municipiului Târgoviște, aşa cum este firesc şi legal. Deşi Decizia întocmită pentru verificările de anul trecut a fost gata și transmisă încă de la începutul lunii august a acestui an, iar în ea se spune că Primăria trebuie să o prezinte Consiliului Local în cel mult zece zile de la primire, nici până astăzi, în luna octombrie, staff-ul administrației locale nu a făcut acest lucru.

Decizia aleşilor din conducerea Primăriei Târgoviște naște astfel suspiciuni și ridică multe semne de întrebare. Dacă totul este în regulă şi nu este nimic de ascuns, de ce nu au fost prezentate concluziile celor de la Curtea de conturi? Așteptăm o reacție oficială din partea dumnealor, care susțin că sunt transparenți și, dacă nu cerem prea mult, să dea publicității cât mai curând raportul detaliat prezentat de Curtea de Conturi’’, a transmis deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga.


Distribuie articolul