Conducerea PSD Dâmbovița… un nou ,,tur de forță’’ în organizațiile locale care și-au ales structurile de conducere! Văcărești, Perșinari, Gura Șuți, Produlești și Costeștii din Vale, localitățile care și-au reales președinții de organizații!

0
140

Un nou ,,tur de forță’’ în organizațiile locale ale Partidului Social Democrat Dâmbovița unde au avut loc conferințele de alegeri! Duminică, 2 octombrie a.c., alte cinci organizații ale PSD Dâmbovița și-au ales structura de conducere și și-au reales în funcție președinții care să pregătească și să câștige alegerile din anul 2024. Echipa de conducerea a PSD Dâmbovița a fost prezentă, ca de fiecare dată, și la conferințele de alegeri de la sfârșit de săptămână, cu același mesaj mobilizator și de încredere în forțele proprii, mai ales că ,,PSD este, întotdeauna, alături de oameni’’.

,,Mulțumesc tuturor membrilor PSD, dar și locuitorilor din comunele Văcărești, Perșinari, Gura Șuți, Produlești și Costeștii din Vale care, duminică, au fost alături de noi la conferințele de alegeri din organizațiile locale. Prezența unui număr atât de mare la întâlnirile noastre confirmă faptul că PSD Dâmbovița este cel mai important partid din județul nostru. Suntem cei care, localitate după localitate, venim în fața oamenilor cu rezultatele promisiunilor noastre.

Aceasta este diferența dintre PSD și celelalte partide: PSD este, întotdeauna, alături de oameni.  Așa cum am spus-o până acum, ținta noastră este câștigarea tuturor alegerilor din 2024, iar pentru aceasta consolidăm sau reconstruim acolo unde este nevoie. Urăm spor la treabă președinților aleși  și le vom fi alături în tot ce și-au propus! Văcărești – Stoica Romică; Perșinari- Bunea Marian;  Gura Șuții- Dinu Constantin;  Produlești- George Georgescu; Costeștii din Vale – Prodan Petre’’, a transmis președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here