74 de misiuni ale pompierilor dâmbovițeni în perioada 26.09–02.10.2022! Echipajele SMURD au fost solicitate şi au intervenit la 219 cazuri medicale!

0
72

În perioada 26 septembrie – 2 octombrie a.c., echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au acționat la 74 evenimente: 7 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, mijloace auto etc.), 3 incendii de vegetație, 28 acțiuni de asistență persoane aflate în dificultate și 36 acţiuni la alte situaţii de urgenţă (deblocări de ușă, acțiuni la accidente rutiere, deblocări de persoane, salvări animale etc.). De asemenea, echipajele SMURD au fost solicitate şi au intervenit la 219 cazuri medicale.

Totodată, echipajele din cadrul subunităților de intervenție au executat 70 misiuni de recunoaștere și informare preventivă în localități din raioanele de intervenție,7 exerciții cu forțe în teren pentru antrenamentul personalului operativ, precum și 35 acțiuni de verificare la secțiile de ATI ale unităților spitalicești de pe raza județului Dâmbovița.

Puteți intra pe Platforma Națională de Pregătire pentru Situații de Urgență “FII pregătit” pentru consultarea ghidurilorprivind modul de comportare în situații de urgență, accesând următorul link:https://fiipregatit.ro

COMPARTIMENT

INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here