Distribuie articolul

Alte cinci organizații locale ale social democraților din județ și-au reales astăzi președinții! Conducerea PSD Dâmbovița a participat la toate evenimentele politice din teritoriu.

,,PSD Dâmbovița este singurul partid care, în permanență, a fost alături de oameni! Echipa PSD Dâmbovița este singura care merge în fiecare localitate a acestui județ pentru a sta de vorbă cu oamenii.

Profităm de conferințele de alegeri aflate în desfășurare pentru a le spune cetățenilor ce am făcut până astăzi, dar și ce vom face de astăzi înainte.

Investițiile finalizate, cele aflate în derulare sau proiectele viitoare sunt rezultatele unei gândiri politice unitare a PSD Dâmbovița menite să dezvolte toate comunitățile dâmbovițene. Sunt meritele unei echipe politice și administrative bine sudate, pliate pe nevoile tuturor locuitorilor.

Așadar, nu a fost o surpriză alegera în funcțiile de președinți de organizaţie a următorilor colegii: Vlăduț Niculae – PSD Aninoasa, Stana Cosmin Petruț – PSD Doicești, Tănase Marian – PSD Șotânga, Radu Vasile –  PSD Vulcana Pandele și Marin Mădălina Mihaela – Vulcana Băi.

Îi vom sprijini în toate proiectele lor.

Felicitări tuturor!’’, a transmis președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan

 


Distribuie articolul