,,Bazele sportive ale şcolilor din localitate trebuie puse la dispoziţia tuturor copiilor şi adolescenţilor care vor să facă sport’’, inițiativa USR susținută de deputatul Daniel Blaga!

0
135

Deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga susține iniţiativa colegilor săi din USR Târgovişte  care se referă la toţi copiii şi adolescenţii care trebuie lăsaţi să folosească bazele sportive ale şcolilor din oraş.

,,Colegii mei, Marius Calomfirescu și Dan Mărgărit, din cadrul USR Târgovişte vin în faţa celor din Consiliul Local Târgovişte cu o propunere care trebuie să treacă de votul tuturor – bazele sportive ale şcolilor din localitate trebuie puse la dispoziţia tuturor copiilor şi adolescenţilor care vor să facă sport.

Ştim cu toţii că în oraş nu sunt atâtea spaţii de recreere şi terenuri de fotbal, tenis sau handbal necesare copiilor care îşi doresc să practice sportul. În lipsa lor, evident că cea mai bună soluţie este să îi lăsăm să se bucure de spaţiile deja existente în cadrul unităţilor de învăţământ’’, a punctat parlamentarul dâmbovițean Daniel Blaga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here