Distribuie articolul

Sunt răbdători în orice situație, sunt buni și iertători, au întotdeauna o vorbă bună pentru cei din jur și știu să se bucure pentru fiecare clipă de viață! Sunt bunicii noștri, indiferent dacă ne leagă o legătură de sânge sau nu, iar în data de 1 octombrie îi sărbătorim, în fiecare an, cum știm mai bine.

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice a fost sărbătorită anul acesta în avans, printr-un spectacol de suflet, organizat la Centrul de îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilități, din Pucioasa, aflat în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița. Pe dealul Patranei au răsunat glasurile micuților de la Grădinița nr. 2 Pucioasa, vocea frumoasă a Denisei Ancuța, fata talentată care și-a găsit familia perfectă, alături de fratele ei, prin adopție, dar și corul de băieți ”Floare de Colț”, al D.G.A.S.P.C. Dâmbovița. De asemenea, artiștii Cristina Dan și Yuri Tsiple au fost alături de bunicii noștri, cântându-le melodiile preferate.

Zâmbetele largi ale bunicilor și privirile pline de încântare, la vederea vizitatorilor, sunt bucuria noastră! Sunt gesturi simple, dar care oferă emoții greu de descris în cuvinte. Ei se bucură de fiecare cuvânt care le este adresat, de fiecare zâmbet, de fiecare strângere de mână, iar noi ne dorim să îi facem tot mai fericiți, astfel încât să își trăiască în mod plăcut fiecare zi.

Invitați speciali ai evenimentului au fost reprezentanții Consiliului Județean Dâmbovița, cărora le mulțumim pentru prezență și pentru susținere!

Astăzi, suntem cu sufletul și cu gândurile bune îndreptate către bunicii noștri și mâine și în fiecare zi.

La mulți ani, dragii noștri cu părul cărunt și privirea blândă!

Să ne fiți sănătoși și alături cât mai mult timp!

 

DIRECTOR GENERAL,            

Ionela Sandu

                   


Distribuie articolul