Motoare turate la maxim la PSD Dâmbovița! Birou Politic Permanent Județean, conferință de presă, conferințe de alegeri… la Pietroșița și Buciumeni! Agendă încărcată astăzi la PSD Dâmbovița!

0
198

Conducerea PSD Dâmbovița și-a stabilit deja targetul pe care organizațiile locale din județ trebuie să-l obțină la alegerile din anul 2024! Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan a declarat astăzi, în cadrul conferinței de presă de la partid, că targetul impus  organizațiilor unde PSD deține deja funcția de primar este minim scorul din 2020, iar pentru localitățile unde nu există primar social democrat se impune  constituirea unor echipe puternice care să poată câștiga alegerile de peste doi ani. Tot astăzi s-a întrunit și  Biroul Politic Permanent Județean al Organizației PSD Dâmbovița în cadrul căruia social democrații și-au pus la punct strategia pentru pentru perioada următoare.

În momentul de față social democrații sunt concentrați pe conferințele de alegeri care au loc  în toate localitățile, urmând ca la final să se desfășoare și Conferința Județeană a Organizației PSD Dâmbovița, care va avea loc la începutul lunii noiembrie 2022.  Alături de președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, la conferința de presă au mai participat președintele executiv al PSD Dâmbovița Titus Corlățean, secretarul general al PSD Dâmbovița Cristian Stan,  parlamentarii Carmen Holban, Ionuț Vulpescu și Marian Țachianu, prefectul  Claudia Gilia, dar și Andrei Tudora, președinte TSD Dâmbovița. Ultimele evenimente politice de la Organizația PSD Dâmbovița au fost prezentate pe larg de către președintele acestei formațiuni, Corneliu Ștefan.

,,Astăzi am avut un Birou Permanent Județean. După cum bine știți, Organizația PSD Dâmbovița se află într-un proces privind alegerile în toate localitățile din județ, în cele 89 de localități. Până astăzi  am avut alegeri în 23 de localități, urmează chiar astăzi să avem alegeri la Pietroșița și Buciumeni, vineri vom continua în alte două localități din zona Fieni, sâmbătă în zona Pucioasa și duminică vom începe alegerile în localitățile din zona Titu. Suntem în grafic, până la sfârșitul lunii octombrie vom finaliza aceste alegeri, în luna octombrie vom avea alegeri și la Organizația de Femei, Conferința Județeană la Organizația de Femei, dar și la Organizația de Seniori. În luna octombrie vom avea și alegeri la Liga Aleșilor Locali.

PSD Dâmbovița are, la nivelul județului Dâmbovița, 711 aleși locali. Am avut alegeri deja la Organizația de Tineret, cu aproape 1000 de tineri și chiar a fost o conferință de succes. După finalizarea tuturor conferințelor locale, la începutul lunii noiembrie, vom avea Conferința Județeană în cadrul Organizației PSD Dâmbovița, unde vom alege toate funcțiile de la președinte, la președinte executiv, secretar, vicepreședinți și membrii în Biroul Permanent Județean. Din punctul nostru de vedere,  al Organizației PSD Dâmbovița, lucrurile sunt foarte clare, unde avem primari vrem să întărim echipele pentru a câștiga cu un scor mai mare decât în 2020 și vreau să vă aduc aminte că am avut organizații și localități unde am câștigat funcția de primar chiar și cu 92%.

Deci targetul nostru pentru acele organizații este minim scorul din 2020, iar pentru localitățile unde nu avem primar să constituim echipe puternice pentru a câștiga alegerile în anul 2024. Lucrurile sunt foarte clare, ținem foarte mult la organizare, ținem foarte mult la programul politico – administrativ pe care ni l-am asumat în toate localitățile din județul Dâmbovița și atât eu cât și colegii mei nu am împărțit județul în două, în galbeni și roșii, pentru noi dezvoltarea comunităților locale este foarte importantă și nu facem rabat de la ceea ce am promis dâmbovițenilor’’, a transmis președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here