Distribuie articolul

Succesul înregistrat de actuala administrație publică locală și județeană în ceea ce privește accesarea fondurilor europene și guvernamentale în județul Dâmbovița se datorează echipei PSD, care a știut să pună pe primul plan interesul județului și al cetățenilor! În acest sens, senatorul PSD Dâmbovița, Titus Corlățean, președintele executiv al PSD Dâmbovița a declarat, la conferința de presă de la partid, că Dâmbovița înregistrează cea mai ridicată rată de promovare a proiectelor de dezvoltare socio – economică, fapt care nu s-a mai înregistrat  până acum. De asemenea liderul social democrat susține cu tărie că partidele serioase, cu expertiză, sunt în continuare soluția pentru România.

“Modul în care s-a lucrat, pe mai multe paliere pentru acces la resurse, arată seriozitate în politică și administrație din partea echipei PSD. (…) Prin comparație cu alte cicluri de evoluție politică și realitățile pe care le cunosc din alte județe și realitățile acestui județ anterior, cu certitudine a fost dinamica cea mai ridicată a promovării proiectelor de dezvoltare socio-economică și o rată de performanță la care, sincer, nu că nu mă așteptam, dar eu însumi mi-am pus niște întrebări la un moment dat. Ne-am organizat în sensul unei diviziuni a muncii și iată că sunt rezultate.

În primul rând trebuie să ai expertiză, trebuie să ai proiectele pe care le construiești, să le promovezi și să ai acces la resurse, după care urmează implementarea. Ce pot să vă spun din experiența acestor doi ani din actuala echipă este modul în care s-a lucrat pe mai multe paliere și aici viziunea la nivelul județului a fost stabilită politic și pe bază de expertiză în administrație. (…) Fac această pledoarie a seriozității și o bună informare la nivelul opiniei publice pentru că suntem într-un moment în care România, la jumătatea ciclului de dezvoltare la nivelul administrației locale pe acest mandat și aproape de jumătatea ciclului politic la nivelul Parlamentului, are în față niște momente care vor însemna provocări și trebuie să înțelegem că partidele serioase, cu expertiză, sunt în continuare soluția pentru România.

Suntem într-o perioadă de provocări în care formule toxice politice încearcă inclusiv formule de destabilizare a situației socio-economice prin tot felul de chestiuni pe care le fac și în Parlament și pe conexiuni externe, și mă refer foarte direct și la USR și la AUR. Aceste formule toxice nu sunt formule pentru România. Cei care construiesc, care oferă stabilitate, au expertiză, aceștia sunt soluțiile pentru România. (…) Puteți să contați pe seriozitatea acestei echipe a PSD”, a declarat senatorul Titus Corlățean, președinte executiv al PSD Dâmbovița în cadrul unei recente conferințe de presă.


Distribuie articolul