PSD Dâmbovița face bilanțul celor doi ani care au trecut de la alegerile locale! ,,Dâmbovița urmează parcursul unui județ care va deveni un motor și un pol de dezvoltare al regiunii noastre’’

0
63

Au trecut doi ani de la alegerile locale din 2020, doi ani de când echipa PSD Dâmbovița a câștigat alegerile în județ, doi ani de când președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, dar și primarii, viceprimarii, consilierii locali și județeni social democrați se află în slujba dâmbovițenilor! Prioritatea zero a actualei echipe administrative de la Consiliul Județean Dâmbovița este eliminarea decalajelor care există între mediul rural și cel urban și îmbunătățirea vieții fiecărui dâmbovițean, lucruri care se pot face numai prin atragerea de investiții în localitățile dâmbovițene. Pe 29 octombrie 2022, președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan va prezenta dâmbovițenilor bilanțul primilor doi ani de activitate, pentru că, susține domnia sa ,,Dâmbovița urmează parcursul unui județ care va deveni un motor și un pol de dezvoltare al regiunii noastre’’.

,,De doi ani, construim împreună! Pe 27 septembrie 2020, proiectele politice și administrative ale PSD erau confirmate de votul majorității dâmbovițenilor. Fiecare primar, consilier local sau județean, precum și conducerea Consiliului Județean Dâmbovița își onorează promisiunile făcute! Toate propunerile noastre se regăsesc în proiecte de peste 1 miliard de euro: sunt lucrări demarate, avem contracte de anvergură semnate, dar și protocoale încheiate cu ministere cheie în dezvoltarea județului nostru. Am spus-o și o voi spune ori de câte ori am ocazia: toate sunt posibile doar datorită efortului de echipă, iar cei mai importanți membri ai acestei echipe sunt dâmbovițenii.

Prioritățile mandatului nostru au fost stabilite de locuitorii acestui județ și de nevoile fiecărei comunități în parte, chiar dacă acestea au avut un fundament politic, scopul fiind acela de elimina decalajele dintre mediul rural și urban și pentru a îmbunătăți viața fiecărui dâmbovițean. Dâmbovița urmează parcursul unui județ care va deveni un motor și un pol de dezvoltare al regiunii noastre. Totodată, pe 29 octombrie, voi prezenta dâmbovițenilor, detaliat, tot ceea ce am făcut în cei doi ani în calitate de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița.Vă mulțumim pentru că ați fost alături de noi, iar noi, așa cum v-am promis, suntem alături de dumneavoastră! Iubim Dâmbovița’’, a transmis președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here