Distribuie articolul

Astăzi, în Camera Deputaților s-a adoptat majorarea salariilor pentru aleșii locali și funcționarii publici din primării. Cu 168 de voturi pentru, 79 împotrivă și 4 abțineri proiectul de lege a fost adoptat de deputați și merge la promulgare, Camera Deputaților fiind for decizional. Deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban salută măsura  și susține că în acest fel ,,s-a făcut dreptate pentru primarii aleși’’!

,,Astăzi, în Parlament, câteva voci au încercat să ducă în derizoriu munca celor care construiesc școli, grădinițe și drumuri, a celor care au grijă de județele, municipiile, orașele și comunele în care trăim și ne creștem copiii.

Muncesc pentru comunitățile locale, iar veniturile lor trebuie să corespundă responsabilităților pe care le au. Totodată, de veniturile celor care conduc unitățile administrativ-teritoriale depind și salariile angajaților din administrațiile publice locale.

Aleșii locali sunt singurii care aveau salariile înghețate la nivelul anului 2019. Fie că vorbim de incendii, alunecări de teren sau inundații, fie că ne referim la situații care ne afectează direct viața, toate privirile sunt îndreptate către ei. Sunt primii care acționează în interesul comunităților pe care le conduc. Așadar, este un drept pe care îl merită din plin’’, a transmis deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban.


Distribuie articolul