Deputat Daniel Blaga: ,,Demiterea lui Sorin Cîmpeanu ar trebui să reprezinte un gest de minim bun simț’’

0
107

Se cere demiterea în regim de urgență a ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu! Motivul invocat  de deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga este faptul că ministrul ,,caută să-și auto-amnistieze plagiatul, legiferând practic furtul intelectual’’.

,,Atunci când cel care se presupune că trebuie să promoveze educația se arată lipsit de ea, ieșirea din scenă devine singura opțiune. Demiterea lui Sorin Cîmpeanu ar trebui astfel să reprezinte un gest de minim bun simț, chiar dacă ar veni din partea unei Coaliții neobișnuite cu acesta în ultima vreme.

Investigația jurnalistului Emilia Șercan demonstrează faptic ceea ce bănuiam cu toții de o vreme: ministrul educației nu doar că a plagiat dar și-a și însușit mai apoi în mod fraudulos lucrările altor profesori universitari. Un dublu plagiator n-are astfel cum să conducă destinele a milioane de tineri de care se leagă viitorul României.

Azi, Sorin Cîmpeanu caută să-și auto-amnistieze plagiatul, legiferând practic furtul intelectual. A păstra o astfel de persoană în funcție ar însemna să acceptăm că hoții fac, literalmente, legea în România’’, transmite deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here