Comisia de la Veneția așteptată să se pronunțe pe noile legi ale Justiției! USR cere ca votul pe noile legi să nu se dea până atunci!

0
76

Reprezentanții USR PLUS vor ca votul pentru noile legi ale Justiţiei să se dea doar după ce se va pronunţa Comisia de la Veneţia. În acest sens s-au purtat discuții și cu Didier Reynders, comisarul european pentru Justiţie, care susține același lucru, ca noile legi ale Justiţiei să nu fie adoptate până nu se pronunţă şi Comisia de la Veneția.

,,Ne menţinem poziţia şi susţinem ferm în continuare că votul pentru noile legi ale Justiţiei să se dea doar după ce se va pronunţa Comisia de la Veneţia. Ştim că dorinţa noastră nu este deloc pe placul celor de la PSDNL-UDMR, care vor să adopte aceste legi peste noapte, cum plănuise şi Liviu Dragnea. Noi, cei din USR PLUS, facem tot ce ne stă în puţinţă pentru a stopa abuzurile.

Tocmai din acest motiv, colegii mei deputaţi Stelian Ion şi Silviu Dehelean, alături de europarlamentarul USR Vlad Gheorghe, au purtat discuţii cu Didier Reynders, comisarul european pentru Justiţie, iar mesajul pentru politicienii de la Bucureşti este limpede – noile legi ale Justiţiei nu trebuie adoptate până ce nu se pronunţă şi Comisia de la Veneţia!’’, a declarat deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here