Distribuie articolul

Staţiunea de Cercetare Dezvoltare pentru Piscicultură Nucet a împlinit 80 de ani de activitate! Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan a participat la momentul aniversar, alături de  specialiștii în domeniu. La eveniment a luat parte și Valeriu Tabără, președintele Academiei de Științe Agricole și Silvice „Gheorghe Ionescu-Sisești”.

,,Am avut astăzi onoarea să particip alături de prof. univ. emerit dr. ing. dr. H. C. Valeriu Tabără, președintele Academiei de Științe Agricole și Silvice „Gheorghe Ionescu-Sisești”, la momentul aniversar „80 de ani de cercetare – inovare și transfer tehnologic în sprijinul dezvoltării pisciculturii din România, la stațiunea Nucet”.

În cei 80 de ani de existenţă, a avut o contribuţie esenţială la dezvoltarea pisciculturii din România. Datorită specialiștilor de aici, staţiunea de la Nucet este recunoscută în lume ca o unitate cu activitate şi structură specială, cu care noi, dâmbovițenii, ne mândrim.

Felicit conducerea Staţiunii de Cercetare Dezvoltare pentru Piscicultură Nucet și întreg personalul, care, în ciuda dificultăților întâmpinate de-a lungul celor opt decenii, au reușit să ducă această activitate de cercetare și inovare mai departe, în sprijinul pisciculturii din țara noastră! La mulți ani!’’, a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.


Distribuie articolul