Deputatul Daniel Blaga îi dă replica lui Marcel Boloș pe tema pensiilor speciale: ,,România nu se mai poate comporta precum o țară sălbatică’’

0
160

Deputatul USR Dâmbovița,  Daniel Blaga nu se află pe aceeași lungime de undă cu ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș pe tema pensiilor speciale! Dacă lui Boloș i se pare normal ca în România să existe pensii speciale pentru aleși, Blaga susține că politicienii nu trebuie să pretindă privilegii.

“România nu se poate comporta ca o țară sălbatică.  Pentru că aceste pensii speciale există în toată Uniunea Europeană. Există categorii de pensionari care beneficiază de pensii speciale.” Cuvintele îi aparțin lui Marcel Boloș.

Țin să îi amintesc acum faptul că nu e nimic „sălbatic” în a avea politicieni care să nu pretindă privilegii. În o mulțime de țări din Uniunea Europeană regăsim oameni politici decenți, care călătoresc cu bicicleta sau metroul la serviciu, care zboară economy class și care nu doar că nu se consideră deasupra populației dar înțeleg că sunt în poziția în care sunt strict pentru a servi.

Dorința de a obține foloase peste foloase e ceea ce transformă România politică într-una sălbatică așa că, la final, sunt de acord cu jumătate din punctul de vedere a domnului Boloș: România nu se mai poate comporta precum o țară sălbatică’’, a precizat deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here