Președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan s-a aflat astăzi în mijlocul oamenilor la Răvășitul oilor de la Runcu, ,,unul dintre festivalurile emblemă ale județului Dâmbovița’’!

0
54

Președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan a participat astăzi, la Runcu, la sărbătoarea pastorală specifică toamnei cunoscută sub numele de Răvășitul Oilor, care se află la cea de-a 29 –a ediție și care are loc pe platoul unei pășuni numită de localnici, de sute de ani, ,,Vârful lui In’’! Au participat la acest eveniment și deputații PSD Dâmbovița, Ionuț Vulpescu, Radu Popa, Marian Țachianu, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionuț Săvoiu, prefectul județului, Claudia Gilia, vicepreședintele CJD, Luciana Cristea, primarul comunei Runcu, Gheorghe Brebeanu, dar și alți social democrați. Sute de persoane participă în fiecare an la această sărbătoare, unde producătorii oferă spre vânzare produse specifice, carne, lactate, brânzeturi și alte preparate produse în propriile gospodării.

,,De 30 de ani, Răvășitul oilor de la Runcu este unul dintre festivalurile emblemă ale județului Dâmbovița!  Sunt recunoscute în toată țara produsele de la poalele Munților Leaota, iar acest lucru face ca la Runcu să vină, în fiecare an, mii de dâmbovițeni, dar și locuitori din județele vecine. Mă bucur că, alături de colegii mei, am participat, astăzi, la momentele special organizate pentru această frumoasă sărbătoare dâmbovițeană. Le urăm multă sănătate și îi felicităm pe toți cei care au transformat Răvășitul oilor într-un eveniment prin care sunt promovate tradițiile dâmbovițene, dar și județul Dâmbovița în întreg ansamblul său. Să ne vedem cu bine și anul viitor!’’, a transmis președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here