Distribuie articolul

Alături de colegii săi din Organizația PSD Dâmbovița, deputatul PSD, Carmen Holban a vizitat vineri Târgul Anual de la Titu, unul dintre cele mai vechi din județ, de unde oamenii vin să-și facă aprovizionarea pentru iarnă. În aceeași zi parlamentarul dâmbovițean a participat și la alegerile din cadrul organizației PSD Cornești, unde s-a ales noua echipă de conducere.

,,După restricțiile impuse din cauza pandemiei, Târgul Anual de la Titu a fost plin ca în zilele sale bune. Cele mai frumoase și gustoase legume și fructe din târg au fost, cum era de așteptat, ale producătorilor dâmbovițeni. De asemenea, micii meșteșugari au fost la mare căutare într-unul din cele mai vechi târguri care se organizează în județul Dâmbovița.

Tot în această după-amiază, alături de colegii de partid, am participat și la alegerile din cadrul organizației locale a PSD Cornești. Echipa PSD de la Cornești va fi condusă de astăzi, în calitate de președinte, de Gheorghe Florin.

Așteptările sunt mari în perspectiva alegerilor din 2024! Vrem să avem cele mai bune rezultate la alegerile locale, parlamentare, europarlamentare și prezidențiale. Nu este o muncă ușoară ușor, dar le suntem alături! Avem o echipă puternică și proiecte care vor schimba viața tuturor dâmbovițenilor!’’, a precizat deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban.


Distribuie articolul