Distribuie articolul

Munca de partid este în toi la Organizația PSD Dâmbovița, conducerea acesteia fiind prezentă aproape zilnic în teritoriu pentru a asista la alegerile locale pentru desemnarea noilor structuri de conducere. Scopul principal al acestora, trasat de la nivel județean, este câștigarea alegerilor locale, parlamentare, europarlamentare și prezidențiale din anul 2024.

,,E nevoie de multă muncă, de lucru în echipă și de unitate! Sunt lucruri obligatorii dacă vrem să consolidăm tot ce am construit până acum, dar și să facem pași mari înainte pe drumul bun pe care ne aflăm. Avem de partea noastră proiectele fiecărui primar PSD, ale consilierilor locali și județeni, investițiile pe care le derulăm la nivelul administrației județului Dâmbovița, dar și suportul parlamentarilor PSD Dâmbovița.

Sunt lucruri pe care le-am cerut și le-am prezentat astăzi în conferințele de alegeri din organizațiile PSD Crevedia, Niculești și Comișani. Echipele alese astăzi au o misiune clară pentru 2024: câștigarea alegerilor locale, parlamentare, europarlamentare și prezidențiale.

Președinții aleși, Petre Florin la Crevedia, Soare Dorinel la Niculești și Bătrânu Ion la Comișani, dar și colegii din birourile politice locale au toată susținerea noastră. Îi vom sprijini în toate proiectele administrative și politice. Felicitări tuturor și spor la treabă!’’, a transmis președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 


Distribuie articolul