,,Modernizarea DJ 714, Bolboci – contur Lac Bolboci – Cheile Tătarului, avansează rapid’’! Președintele CJD, Corneliu Ștefan a inspectat azi investiția din munte!

0
61

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan a verificat astăzi stadiul lucrărilor la drumul din munte DJ 714, Bolboci – contur Lac Bolboci – Cheile Tătarului, care se află în plin proces de reabilitare și modernizare prin Programul Anghel Saligny! Acesta s-a arătat mulțumit de ceea ce a văzut, de stadiul lucrărilor efectuate până la acest moment susținând că, la final, cei 4,5 km de drum vor avea două straturi de asfalt nou, dar și toate lucrările adiacente executate ca la carte.

,,De Ziua Muntelui! Din respect pentru oamenii muntelui! Modernizarea DJ 714, Bolboci – contur Lac Bolboci – Cheile Tătarului, avansează rapid. Astăzi am verificat în teren evoluția proiectului Consiliului Județean Dâmbovița și vă pot spune că, zilele acestea, se lucrează la parapeții de protecție, fundațiile acestora, precum și la sistemul de scurgere a apelor.

Acest drum, care beneficiază de finanțare prin Anghel Saligny, aproximativ 9.800.000 de lei, va pune în valoare întreaga zonă montană dâmbovițeană. La finalul lucrărilor, vom avea turnate două straturi de asfalt nou pe aproape 4,5 km, rigole din beton, rigole carosabile, dar și podețe și acostamente’’, a transmis președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here