Târgoviște: Un centru social integrat pentru vârstnici si o cantină de ajutor social urmează să se amenajeze într-o clădire nefolosită de ani de zile cu fonduri europene!

0
70

Primăria Municipiului Târgoviște a reușit să obțină finanțare europeană pentru reabilitarea clădirii care se află pe strada Petru Cercel, în zona intersecției cu bulevardul I.C.Brătianu! Astfel, imobilul  respectiv va fi introdus în sistemul de asistență socială, prin „Amenajarea unui centru social integrat pentru persoane vârstnice si a unei cantine de ajutor social”.

Potrivit primarului municipiului Târgoviște, valoarea investiției este de peste 4.000.000 lei, iar cea mai mare parte a finanțării este asigurată din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional, în cadrul Axei Prioritare 9 – “Sprijinirea regenerării economice și sociale a comunităților defavorizate din mediul urban, Prioritatea de investiții 9.1. – Dezvoltare Locală sub Responsabilitatea Comunității (DLRC)”.

,,În acest fel, o clădire acum neutilizată, rămasă în conservare din 2008, va beneficia de o investiție substanțiala și va căpăta o destinație concretă, adaptată necesităților de asistență socială din municipiul Târgoviște!’’, a completat edilul Târgoviștei, Cristian Stan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here