Mesajul președintelui CJD, Corneliu Ștefan de Ziua Pompierilor!

0
57

Astăzi, am participat la manifestările organizate cu prilejul Zilei Pompierilor din România. Onoarea și dedicarea celor care au luptat în timpul Revoluției de la 1848 au rămas două calități ce însoțesc, în permanență, pompierii, salvatorii și paramedicii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmbovița.

Cu riscul vieții, pompierii dâmbovițeni trec prin foc sau luptă împotriva dezastrelor naturale, făcând acest lucru pentru toți cei care au nevoie de ajutorul lor. Cu fiecare misiune – locală, națională sau internațională – pompierii dâmbovițeni dau dovadă de profesionalism, implicare și curaj. Sunt un reper moral, fapt pentru care această armă se bucură de toată încrederea și considerația mea.

Le-am mulțumit pompierilor dâmbovițeni pentru activitatea lor, pusă în slujba cetățenilor acestui județ. Toată considerația mea și celor care, acasă, îi așteaptă cu inima strânsă atunci când sunt plecați în misiuni. Mult succes în activitate și să vă întoarceți sănătoși de fiecare dată! La Mulți Ani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here