Distribuie articolul

Ieri s-a dat startul conferințelor de alegeri în organizațiile PSD Dâmbovița! Potrivit președintelui PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan timp de doua luni, în fiecare comună, oraș sau municipiu, membrii social-democrați își vor desemna conducerea locală pentru următorii 4 ani. Valea Dâmboviţei este prima zonă unde, ieri, au fost aleși președinții organizațiilor din Pietrari, Râu Alb și Bărbulețu.

,,Au fost reconfirmați în funcții Toader Constantin la Pietrari, Preda Cătălin la Râu Alb și Istrate Mihai la Bărbulețu. Totodată, a fost și o bună ocazie să discutăm, față în față, cu toți cei care fac parte din aceste organizații locale, dar și cu locuitorii acestor comune.

Le-au fost prezentate toate proiectele pe care primarii PSD le-au implementat până în momentul de față sau le au în derulare, dar și programele de investiții pentru viitor. În ceea ce privește prezența oamenilor la aceste întâlniri, încă o dată se confirmă faptul că PSD Dâmbovița este cel mai mare și cel mai puternic partid din județ’’, a declarat președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.


Distribuie articolul