Două zile de informare preventivă în rândul cetățenilor din Târgoviște

0
47

Jandarmii în cooperare cu polițiști, reprezentanți ai Serviciului Județean Anticorupție Dâmbovița și pompieri au organizat, în zilele de 8 și 9 septembrie  a.c., două acțiuni de informare preventivă în rândul cetățenilor care au participat la activitățile dedicate Zilelor Cetății Târgoviște.

Persoanele întâlnite au primit recomandări legate de prevenirea faptelor antisociale la manifestări publice, a infracțiunilor contra persoanei și patrimoniului (furturi din bagaje și locuințe, violență, cerșetorie etc.), a faptelor de corupție, a traficului/ consumului de substanțe interzise, precum și a incendiilor în locuințe.

Activitățile s-au desfășurat în Parcul Mitropoliei, Centru Vechi și Parcul Chindia din Târgovişte și au constat în discuții interactive cu cetățenii cu privire la faptele antisociale la care ar putea fi martori sau chiar victime, despre infracțiunile de corupție, despre pericolele utilizării instalațiilor electrice și de gaze cu defecțiuni sau improvizații, dar și cu privire la efectele negative ale consumului de substanțe interzise.

Pe timpul activității au fost distribuite peste 500 de pliante informative cu sprijinul voluntarilor de la organizația “Salvați copiii.

Acțiunile de informare preventivă vor continua în perioada următoare și în alte localități din județul Dâmbovița.

 

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here