Târgoviște: 37 de cupluri care au împlinit 50 de ani de la căsătorie au fost premiate de ,,Zilele Cetății’’! Evenimentul a devenit deja o tradițe a orașului!

0
401

37 de cupluri din municipiul Târgoviște, care au împlinit 50 de ani de la căsătorie, au fost premiate astăzi de conducerea Primăriei Municipiului Târgoviște în cadrul unei frumoase festivități care a avut loc în foaierul Cinematografului Independența din Târgoviște! Evenimentul a devenit deja o tradiție a Zilelor Cetății, pentru că are loc în fiecare an, la început de toamnă. Primarul orașului, Daniel Cristian Stan, viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, dar și administratorul public Gabriel Boriga au petrecut câteva minute frumoase alături de seniorii orașului care, la provocarea edilului, au dezvăluit câteva dintre ingredientele unei căsnicii reușite, de o jumătate de secol. Dragostea, înțelegerea, iubirea, tenacitatea, toleranța… au fost cuvintele rostite, pe mai multe voci, de înțelepții Târgoviștei.

,,După cum bine știți, an de an, unul dintre evenimentele la care noi ținem foarte mult este premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Este un moment în care dorim să ne arătăm prețuirea față de dumneavoastră, pentru că ați știut să faceți față provocărilor vieții împreună. Sunt convins că în atât de mult timp ați avut parte de multe provocări. Sunteți un exemplu pentru noi și de aceea vrem să vă oferim un buchet de flori în cadrul evenimentelor care țin de sărbătoarea municipiului Târgoviște. Și, dacă doriți, să ciocnim un pahar de șampanie, și să ne povestiți și nouă care este secretul unei relații atât de îndelungate” , a  transmis primarul Târgoviștei, Daniel Cristian Stan. La final, cele 37 de cupluri au primit diplome de onoare, un frumos buchet de flori, dar și un cadou din partea autorităților locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here