Distribuie articolul

Regina Marii Britanii, Elisabeta a II – a  a plecat astăzi din această lume! Vestea a picat ca un trăznet și a bulversat întreg mapamondul. De peste tot vin mesaje de regret pentru că regina a fost îndrăgită, iubită și respectată. Deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga a transmis în această seară un mesaj de condoleanțe pentru poporul britanic.

,,70 de ani dominați de modestie, demnitate și echilibru. Un simbol de autoritate, unitate, respect, discreție și prestigiu. Omenirea a pierdut un Monarh uriaș, de la care am avut cu toții, sunt convins, multe lucruri de învățat. De la care încă avem. Sincere condoleanțe întregului popor britanic’’, a transmis deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga..

70 years filled with modesty, dignity and balance. A symbol of authority, respect, discretion and prestige and a beacon of unity . The world just lost one of its greatest Monarchs to ever live, one that tought us all alot of lessons. One that still will. Deepest condolences to the British people for the loss of Her Majesty Queen Elizabeth II.


Distribuie articolul