,,Virgil Popescu TREBUIE să plece!’’ Votul pe moțiunea simplă a USR se va da miercuri, 7 septembrie!

0
50

Deputații au dezbătut marți, 6 septembrie, moțiunea simplă a USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu denumită ,,România fără energie, românii plătesc factura pentru incompetența lui Virgil Popescu’’, urmând ca votul să se dea miercuri, 7 septembrie! USR a inițiat moțiunea simplă pentru demiterea ministrului Energiei, Virgil Popescu, în condițiile în care acesta refuză să plece dar încurajați și de partenerii de Coaliție care cer demisia titularului de la Economie.

,,Atunci când demonstrezi incompetență într-o situație și așa extrem de complicată, singurul lucru decent pe care-l mai poți face e să pleci. Atunci când până și partenerii de Coaliție îți cer demisia, singurul lucru decent pe care-l mai poți face e să pleci. Atunci când refuzi propuneri concrete și rămâi cu ZERO proiecte noi, în plină criză, singurul lucru decent pe care-l mai poți face e să pleci.

Din păcate, domnul ministru refuză să plece. Tocmai de aceea, am inițiat moțiunea simplă în vederea demiterii sale. Singurul lucru decent pe care-l puteam face, în condițiile în care colegii mei au propus deja proiecte viabile pentru depășirea crizei energetice. De la ora 16.00 are loc dezbaterea, aici, în Parlament. Consensul e simplu: Virgil Popescu TREBUIE să plece!’’, a transmis deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here