Grădinițe noi la Văcărești și Răzvad! Președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, dar și parlamentari ai PSD Dâmbovița au fost prezenți la inaugurarea unităților de învățământ preșcolar!

0
166

O nouă grădiniță a fost inaugurată astăzi la Văcărești, chiar în ziua deschiderii anului de învățământ 2022-2023! Evenimentul a avut loc în prezența președintelui CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a vicepreședinților CJD, Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, a administratorului public Cristian Avanu, a parlamentarilor PSD Dâmbovița, Carmen Holban, Radu Popa, a secretarului de stat în Ministerul Transporturilor, Ionuț Săvoiu, dar și a locuitorilor comunei Văcărești. Copiii dar și părinții lor au  fost cei mai fericiți pentru că o grădiniță frumoasă, modernă și bine utilată.

,,Un început de an școlar cum nu se poate mai potrivit! În această dimineață, la Văcărești am inaugurat o nouă grădiniță de care se vor bucura zeci de copii din comună.  Investiția realizată de administrația condusă de primarul Romică Stoica era mai mult decât necesară pentru întreaga comunitate. Felicitări pentru această realizare, iar celor mici le dorim să se bucure sănătoși de tot ce le oferă noua lor grădiniță’’ a transmis președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Nici primarul de la Răzvad, Emanuel Spătaru nu s-a lăsat mai prejos, pentru că în prima zi de școală și micuții din localitate au primit un dar la fel de prețios, o grădiniță nouă și modernă care a fost construită cu fonduri din bugetul local. Au fost prezenți la momentul deschiderii președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, vicepreședintele CJD, Luciana Cristea, deputații PSD Dâmbovița, Carmen Holban și Ionuț Vulpescu, inspectorul școlar general al ISJ Dâmbovița, prof. Ileana Nicolaescu.

,,Una dintre cele mai bune investiții pe care o putem face este cea în educația copiilor noștri. De altfel, cred că acesta trebuie să fie printre primele obiective din agenda unui primar.

Sunt deosebit de bucuros să văd că, la Răzvad, Emanuel Spătaru, alături de echipa din primăria pe care o conduce, a bifat încă o reușită la acest capitol inaugurând o grădiniță nouă. De apreciat este și faptul că investiția de peste 4 milioane de lei a fost susținută, în totalitate, din bugetul primăriei. Felicitări tuturor!’’, a declarat președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here