Distribuie articolul

Deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga, președintele acestei formațiuni politice în plan județean a anunțat, pe pagina sa de socializare, că parlamentarii USR nu vor vota noile legi ale Justiției, raportul pe aceste legi urmând să fie depus luni, 12 septembrie, în Parlament! Daniel Blaga și-a motivat refuzul prin aceea că este împotriva proiectelor legislative ,,împinse la vot înaintea dialogului firesc cu experții din domeniu’’.

,,În timp ce lumea e „prinsă” cu toate problemele care mustesc în țară, PSDNL au făcut se pare front comun pentru a trece „pe repede înainte” noile legi ale Justiției, continuând munca murdară începută în urmă cu câțiva ani de către Dragnea, Nicolicea sau Iordache.

Astfel, chiar dacă majoritatea asociațiilor de magistrați se opun unui vot înaintea discuțiilor și-a dialogului cu specialiștii, cele două partide surori au stabilit un termen de depunere ale amendamentelor pentru vineri, 9 septembrie, urmând ca întregul raport să fie depus luni, 12.

Vor fi, sunt convins, suficiente contestații însă, mizând pe majoritatea de care dispun, intenția lor este ca noile legi ale Justiției să fie votate cât mai repede, înainte ca lumea să se dezmeticească.

Nu vom vota nici eu, nici colegii mei, un proiect din care amendamentele toxice nu vor fi înlăturate și sunt împotriva proiectelor legislative împinse la vot înaintea dialogului firesc cu experții din domeniu’’, a menționat deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga.


Distribuie articolul