Deputatul Daniel Blaga este foarte mulțumit de primarul USR de la Brănești care a reușit să câștige încrederea oamenilor!

0
124

USR are un primar destoinic la Brănești, edil care a reuşit să câştige încrederea locuitorilor prin munca depusă până acum. Deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga, președintele acestei formațiuni politice în plan județean, este foarte mândru de colegul său de la Brănești, de care este sigur că va muncii cu și mai multă seriozitate pentru ca oamenii să fie mulțumiți iar localitatea să prospere.

,,Când gospodarii fac ce ştiu mai bine, agonisesc şi se gospodăresc! Mă bucur să văd că Primăria Brăneşti dă înainte pe fiecare lună ce trece. USR a reuşit să le câştige încrederea oamenilor de aici, iar colegul meu, Daniel Neamţu, a fost învestit în funcţia de primar.

Aşteptarea oamenilor este mare iar Daniel încearcă să facă, pe zi ce trece, cât mai multe pentru localitate. Astfel, au fost cumpărate mai multe utilaje atât de necesare întreţinerii localităţii.

Felicitări, Daniel! Continuă să munceşti cu aceeaşi seriozitate. Oamenii văd şi apreciază’’, a transmis deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga.

În 25 August 2021, Primăria Brănești a achiziționat o  autoutilitară care a ajutat foarte mult localitatea în rezolvarea unor probleme. Astăzi, la exact un an distanță, Primăria Brănești a achiziționat alte utilaje care vor ajuta să desfășurarea mai multor activități în folosul comunității, respective Tractor, Remorcă, Tocător de vegetație, Instalație de măturat și spălat străzile, Instalație de împrăștiat material antiderapant, Instalație de cosit la poziție pe șanțuri și marginea străzilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here