CCIA Dâmbovița: Clubul de vară al micilor antreprenori a ajuns la final! Un proiect care, cu siguranță, va continua!

0
149

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița anunță că săptămâna trecută s-au finalizat atelierele Clubului de vară al micilor antreprenori, un proiect de educație antreprenorială, 1 lună de inițiere în antreprenoriat.

,,Prin atelierele desfășurate ne-am propus să dezvoltăm spiritul de inițiativă și spiritul antreprenorial în rândul copiilor, iar ateliere de educație antreprenorială și de dezvoltare personală, au avut ca scop:

-creșterea încrederii în sine;

-adaptabilitatea;

-dezvoltarea creativității, inovării, responsabilizării, competitivității;

-capacitatea de a gestiona un proiect, de a cântări rezultatele obținute și, nu în ultimul rând,

capacitatea de asumare a eșecului.

Scopul principal al CLUBULUI DE VARĂ AL MICILOR ANTREPRENORI  a fost să creeze un spațiu distractiv de învățare care să ridice stima de sine a copiilor, să le permită să fie ei înșiși și să le dea un sentiment de libertate.

Clubul de vară al micilor antreprenori a fost un proiect care, cu siguranță, va continua. A fost o lună a provocărilor și a emoțiilor, o lună în care am cunoscut copii minunați, creativi și dornici de a acumula informații noi. A fost foarte frumos, felicitări tuturor copiilor, ați fost minunați!’’, au transmis reprezentanții Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Dâmbovița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here