Distribuie articolul

Președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan a participat, la începutul  săptămânii, la inaugurarea unei  grădinițe cu program prelungit în comuna Nucet! Noua unitate de învățământ preșcolar, unde își vor desfășura activitatea aproximativ 50 de copii,  a fost realizată pe Programul Operațional Regional și a costat 2.400.000 de lei. Investiția a fost pusă la dispoziția celor mai mici locuitori ai comunei, care se pot juca și învăța lucruri noi  într-un spațiu frumos și generos. Corneliu Ștefan s-a arătat încântat de ce a văzut la Nucet și a felicitat autoritățile locale pentru această realizare.

,,50 de copii din comuna Nucet vor începe noul an școlar într-o grădiniță nouă!  Astăzi,   împreună cu doamna primar Luisa Bărboiu, am inaugurat grădinița cu program prelungit de care se vor bucura cei mai mici dintre locuitorii din sat, aceasta fiind și de un real ajutor pentru părinții care își știu copiii într-un spațiu sigur și modern. Proiectul finalizat se ridică la peste 2.400.000 de lei, iar suma a fost asigurată prin Programul Operațional Regional, primăria comunei Nucet punând la dispoziție terenul și utilitățile necesare.

Ne-au fost alături la acest eveniment vicepreședinții Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionuț Săvoiu, deputații Radu Popa și Marian Țachianu, prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia, inspectorul școlar general Ileana Neculaescu, consilieri locali și județeni.  Felicitări doamnei primar Luisa Bărboiu! Felicitări colectivului din primăria Nucet care a pus umărul la implementarea acestui proiect!’’, a transmis președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.


Distribuie articolul