Deputat Carmen Holban: Despre performanța președintelui CJD, Corneliu Ștefan și a echipei sale de a semna proiecte importante pe Programul ,,Anghel Saligny’’!

0
189

Dâmbovița este primul județ din țară care a semnat astăzi contracte pe Programul Național ,,Anghel Saligni’’! Deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban a reacționat imediat, în urma evenimentului care a avut loc la București, și a transmis că meritul aparține echipei de la Consiliul Județean Dâmbovița condusă de Corneliu Ștefan.

,,Primul județ cu proiecte aprobate pe „Anghel Saligny”, primul județ care a semnat un contract de finanțare prin acest program național! Este meritul echipei de la Consiliul Județean Dâmbovița, echipă condusă de Corneliu Ștefan!

Vor intra sume consistente în județul Dâmbovița, peste ?.???.???.??? de lei. Administrația județului are 4 proiecte de peste 140.000.000 de lei, iar 82 de primării dâmbovițene au depus 133 de proiecte în valoare de aproximativ 1.247.000.000 de lei.

Acești bani vor fi investiți în înființarea, extinderea, reabilitarea și modernizarea de drumuri, poduri, rețele de apă și apă uzată. Felicitări, Corneliu Ștefan!’’, a transmis deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here