Mesajul președintelui CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan de ziua comunelor Potlogi, Bucșani și Văleni Dâmbovița!

0
174

Parlamentarii PSD Dâmbovița, Titus Corlățean, Ionuț Vulpescu, Radu Popa, președintele Organizației de Femei PSD Dâmbovița, Claudia Gilia, prefect al județului Dâmbovița, alături de alți colegi social democrați s-au aflat astăzi, de Sfânta Marie Mare, în mijlocul locuitorilor comunelor Bucșani, Potlogi și Văleni Dâmbovița unde au participat la sărbătorirea zilelor localităților.

Cei care conduc destinele acestor  unități administrativ teritoriale au organizat activități diverse menite să descrețească frunțile oamenilor și să le aducă un strop de bucurie. De la distanță, președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan a transmis un gând bun locuitorilor acestor localități.

,,Astăzi, în ziua Praznicului Adormirii Maicii Domnului, locuitorii din #Bucșani, #Potlogi și #Văleni Dâmbovița au sărbătorit ziua comunelor lor. Mii de oameni au ieșit din case pentru a se bucura de surprizele pregătite special pentru această frumoasă zi.

Tot astăzi, a fost inaugurat și noul sediu al Primăriei Bucșani. Cetățenii comunei vor fi primiți de acum în spații moderne, dovadă a respectului pe care autoritățile din #Bucșani îl poartă oamenilor de care se îngrijeasc.

Le urăm “La Mulți Ani” tuturor, multă sănătate și spor în tot ceea ce și-au propus.

Ca o adevărată ECHIPĂ, suntem și vom fi alături de locuitorii acestui județ, așa cum, de altfel, arătăm acest lucru în fiecare zi!

La Mulți Ani, #Bucșani!

La Mulți Ani, #Potlogi!

La Mulți Ani, #VăleniDâmbovița!

La Mulți Ani celor care poartă numele Sfintei Fecioare Maria!’’, a transmis președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here