Distribuie articolul

Joi, 11 august a.c., efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Mircea cel Bătrân” Dâmboviţa și Grupării de Jandarmi Mobile “Matei Basarab” Ploiești, Inspectoratului de Poliție al Judeţului Dâmbovița și Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă“Basarab I” Dâmbovița vor acționa pentru asigurarea unui climat normal de ordine și siguranță publică și buna desfășurare a activităților în zona Catedralei Arhiepiscopale și Mitropolitane din municipiul Târgovişte, unde va avea loc o ceremonie religioasă importantă, prilejuită de Sărbătoarea Solemnă a Sfântului Ierarh Nifon, Patriarhul Constantinopolului şi Mitropolitul Ţării Româneşti.

Principala misiune a jandarmilor dâmbovițeni, alături de celelalte structuri cu atribuții în domeniu, va consta în asigurarea siguranței cetățenilor și prevenirea eventualelor fapte de natură antisocială. La această activitate se preconizează participarea unui număr mare de persoane.

Pe această cale, adresăm participanţilor la acestă manifestare religioasă următoarele recomandări preventive:

  • să respecte indicaţiile organizatorilor și ale autorităților pe timpul derulării evenimentului;
  • să evite implicarea în conflicte de orice natură;
  • să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, etc.);
  • să evite, pe cât posibil să aibă la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenţia;
  • să sesizeze, orice situație de pericol ori faptă antisocială, fie prin contact direct la patrulele de ordine și siguranță publică, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă 112.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul


Distribuie articolul