În perioada 12-14 august 2022, iubitorii muntelui sunt așteptați la Festivalul „Peștera –Padina” , în zona Telecabina – Peștera din Masivul Bucegi, cu muzică de calitate!

0
214

În perioada 12-14 august 2022, Consiliul Județean Dâmbovița, prin Centrul Județean de Cultură Dâmbovița, organizează Festivalul „Peștera – Padina”, eveniment care se va desfășura în zona Telecabina Peștera din Masivul Bucegi. Consiliul Județean Dâmbovița îi invită pe iubitorii muntelui la sfârșitul acestei săptămâni, de vineri și până duminică, să participe la evenimentul care a devenit deja o tradiție a județului prin care se urmărește promovarea potențialului turistic din Masivul Bucegi.

,,Mai sunt doar 4 zile până la începerea Festivalului Peștera –Padina. La sfârșitul acestei săptămâni, de vineri și până duminică, vă invit în zona Telecabina Peștera din Masivul Bucegi.  Vor urca pe scenă cei mai buni artiști și cele mai bune trupe de muzică populară și ușoară, așa cum s-a întâmplat în fiecare an la concertele organizate de Consiliul Județean Dâmbovița în cea mai nouă stațiune turistică din țară. Prin urmare, weekendul acesta avem încă un motiv în plus pentru a urca în munții dâmbovițeni. Departe de temperaturile ridicate și la aer curat, într-unul dintre cele mai frumoase peisaje din țară, în fiecare zi de la ora 18.00’’, a transmis președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

În fiecare seară spectacolele încep de la ora 18:00, la Festivalul Peștera-Padina urmând să participe reprezentanți renumiți ai mai multor genuri muzicale, respectiv muzică populară, rock și electronic.

-În data de 12 august, folclorul va asigura o atmosferă festivă, printr-un spectacol susținut de Orchestra Populară „Chindia”, dirijor Ionuț Dumitrescu, alături de Ileana Pavelescu, Florentina Mîinea, Loredana Dobrescu, Yuriy Tsiple și de îndrăgiții interpreți de folclor: Nineta Popa, Ionuț Dolănescu, Nicu Paleru și Simona Dinescu;

-Pe data de 13 august, va avea loc un concert rock ai cărui protagoniști sunt Holograf și Direcția 5;

-14 august, ziua închiderii festivalului, vine cu muzică variată, alături de DJ Yaang de la Kiss Fm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here