Târgoviște: Sugestii pentru petrecerea timpului liber în acest weekend canicular!

0
266

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan îi invită, în acest weekend canicular, pe târgovișteni, dar și pe toți cei care vizitează orașul, să-și petreacă timpul liber la Complexul Turistic de Natație, care sărbătorește mâine  6 ani de la inaugurare.

Potrivit edilului, la fel de tentant este și Cinematograful ,,Independența’’, unde rulează filme bune pentru toate gusturile și toate vârstele. Amatorii de plimbări sunt așteptați în frumosul  Parc al Mitropoliei, unde umbra copacilor îi feresc de razele puternice ale soarelui.

,,Căutați puțină răcoare la Târgoviște într-un weekend canicular? Iată câteva sugestii! Vă așteptăm alături de noi mâine, la Complexul Turistic de Natație, începând cu ora 10.00, pentru a sărbători 6 ani de la deschidere. “Spuma party”, “aquagym” sau activitățile pentru copii, reprezintă numai o parte a ofertei noastre.

Premiera “Trenul Asasinilor” la “Cinematograful Independența”, vineri și sâmbătă seara, filmele pentru copii “Gașca Animăluțelor” și “Minionii 2”, sâmbătă și duminica la matineu sau filmul 3 D de duminică seara, “Thor: Iubire și tunete”, reprezintă alternative la fel de atractive. Și o plimbare la umbră în Parcul Mitropoliei poate constitui o alegere inspirată!’’, a transmis primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here