Andrei Tudora a fost ales oficial președintele TSD Dâmbovița! Președintele PSD, Marcel Ciolacu a fost prezent la Târgoviște, la Conferința de Alegeri a TSD Dâmbovița, unde a declarat că ,,s-a dus vremea exemplelor proaste în PSD’’!

0
186

Andrei Tudora este noul președinte al Organizației  Tineretului Social Democrat (TSD) Dâmbovița! La Conferința de Alegeri a TSD Dâmbovița, care a avut loc miercuri, 27 iulie, la Casa Sindicatelor din municipiul Târgoviște au fost prezenți  peste 1000 de tineri social democrați care au venit din tot județul să-și aleagă liderul. Coordonatorul interimar al TSD Dâmbovița, Vlăduț Niculae, primarul comunei Aninoasa a fost cel care a condus lucrările Conferinței de Alegeri de la TSD Dâmbovița. La eveniment au participat președintele PSD, Marcel Ciolacu, care este și președintele Camerei Deputaților,  dar și reprezentanți ai organizațiilor TSD de la nivel național.

Din partea Organizației PSD Dâmbovița au participat președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, secretarul executiv al PSD Dâmbovița și primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, Ionuț Săvoiu – vicepreședinte PSD Dâmbovița și secretar de stat în Ministerul Transporturilor, Claudia Gilia – prefectul județului și președintele Organizației Femeilor Social Democrate, Luciana Cristea – vicepreședintele CJD, Antonel Jîjîie – vicepreședinte CJD, deputații Carmen Hoban și Marian Țachianu, Laurențiu Nicolaescu, președintele Fondului de Mediu, primari ai PSD, dar și consilieri județeni și consilieri locali ai PSD. După parcurgerea procedurilor specifice de alegeri, a urmat… seria alocuțiunilor.

Toți cei care s-au înscris la cuvânt au vorbit despre importanța Organizației Tineretului Social Democrat, care este pepiniera de cadre a partidului. Nu de alta, dar toți liderii partidului, înainte de a ajunge la organizația mare, au trecut mai întâi pe la Tineretul Social Democrat.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu le-a cerut tinerilor social democrați prezenți în sală să aibă încredere în echipa PSD Dâmbovița și în președintele ei, Corneliu Ștefan. ,,Sunt foarte mândru de organizație, de Cornel, de voi toți. Sunt la prima conferință a TSD Dâmbovița… Vreau să-i mulțumesc lui Corneliu Ștefan pentru tot ceea ce a construit, dar mai ales pentru această echipă superbă pe care o aveți la Dâmbovița. Rostul seniorilor este de a crea un culoar pentru tineri, rostul seniorilor este de a face politici publice în principal pentru viitorul unei națiuni, rostul seniorilor este de a vă încuraja, dacă ați luat acest drum al politicii, și de a vă proteja.

Dumneavoastră față de ei nu aveți nicio obligație… Singura obligație este să faceți parte din echipă, să-i criticați, să cereți mai mult, dar să știți că cea mai mare calitate în politică este răbdarea, dar mai ales să nu ardeți etape… pentru că toate etapele au un rost (…) Trebuie să aveți încredere în această echipă și în Cornel Ștefan și să vă construiți carierele pe ceva solid. Nu cariera politică este mai importantă decât educația. Rostul nostru este să facem politici publice pentru tineret…  S-a dus vremea exemplelor proaste în PSD, vă rog frumos să aveți curajul de a avea atitudine și reacție a unor viitoare exemple în care lideri ai partidului,  dacă nu găsesc loc de parcare parchează pe trotuar.

Trebuie să fiți cu ochii pe organizația dumneavoastră, pentru că dacă ei greșesc și întorc lumea împotriva lor nu fac numai pe pielea lor, o fac pe viitorul vostru. Mulți dintre ei și-au terminat pâinea de mult, au considerat că sunt eterni. Fals! Nici eu nu sunt și vă promit astăzi, în fața TSD-ului, că o să rup acest șir de foști președinți ai Partidului Social Democrat care și-au făcut partid. Am început o carieră politică în PSD, după PSD… o să plec acasă.

Cred că și la nivel național viitorul președinte al PSD o să rupă lanțul președinților care și-au făcut partid și care se regăsesc acum în alte partide. Cred că cea mai mare mândrie este să faci parte din cel mai mare partid din România, partidul care a luat o decizie mai mult decât curajoasă, de a intra la guvernare într-o perioadă foarte complicată…..’’, a declarat, la Târgoviște, președintele PSD, Marcel Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here