Deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban a participat la Reuniunea Zonală a Femeilor Social Democrate de la Mamaia!

0
67

Femeile social democrate din județul Dâmbovița participă, în perioada 22-24 iulie, în stațiunea Mamaia, la Reuniunea Zonală a Femeilor Social Democrate. Prezentă la evenimentul de la malul mării, deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban a transmis un mesaj încurajator colegelor de partid care fac performanță acolo unde își desfășoară activitatea, ,,rolul femeilor fiind determinant în atingerea tuturor țintelor propuse’’. La Reuniunea Zonală a Femeilor Social Democrate a fost prezent și președintele partidului, Marcel Ciolacu.

,,Administrația și politica sunt două domenii în care, indiscutabil, doamnele și domnișoarele au o contribuție majoră. Este recunoscut faptul că prezența unei femei asigură stabilitatea de care orice sistem are nevoie pentru a evolua. Sănătatea și educația sunt alte două subiecte pe care, alături de colegele din PSD Dâmbovița, le discutăm zilele acestea la Reuniunea Zonală a Femeilor Social Democrate de la Constanța.

Toate sistemele sunt perfectibile și întotdeauna este loc de mai bine, rolul femeilor fiind însă determinant în atingerea tuturor țintelor propuse. Mulțumim colegelor noastre încă o dată pentru organizarea acestui eveniment, astfel de întâlniri fiind mai mult decât oportune pentru soluționarea rapidă a problemelor zilelor noastre’’, a transmis deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here