Distribuie articolul

Nu este prima dată când deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga intervine în favoarea colegei sale de partid, Flavia Boghiu, viceprimar al Brașovului care a fost insultată în mod grosolan de un individ certat cu legea pe care parlamentarul îl numește ,,rege al ţepelor imobiliare din Braşov’’! Totul a plecat de la refuzul viceprimarului de a semna eliberarea unor avize pe linie de urbanism…

,,Regele ţepelor imobiliare din Braşov, în delir! ”Când mă uit la fața ei …îmi vine gândul să fac un bordel …. Să aibă un să lucre peste 2 ani stoarfa dracu”, este mesajul ca la uşa cortului transmis pe facebook, în urmă cu câteva zile, de un individ certat cu legea, adresat viceprimarului din Braşov, Flavia Boghiu , reprezentantă a USR.

Cu ce l-a deranjat colega mea de partid pe acest distins rege al ţepelor imobiliare din Braşov? Păi nu a mai închis ochii, aşa cum probabil alţii înaintea ei au făcut-o şi nu a mai dat avize la întâmplare pentru ridicarea construcţiilor cu probleme.

Flavia a spus-o clar şi răspicat – câtă vreme face parte din echipa de conducere a Primăriei Braşov şi are atribuţii clare pe linia de Urbanism, cei care vor să construiască şi să obţină avize de la primărie trebuie să respecte legea, fără nicio excepţie şi fără compromisuri.

Acelaşi individ a mai spus în trecut că Flavia Boghiu ar merita să fie bătută. E cazul ca societatea civilă să reacţioneze, ONG-urile care apără drepturile femeilor să ia mai multă atitudine şi mai ales instituţiile statului să deschidă anchete şi să facă în mod real cercetări pentru ca astfel de ieşiri publice să fie sancţionate’’, a transmis deputatul USR Dâmbivița, Daniel Blaga.


Distribuie articolul